Maternitat i Criança

Per a mi, acompanyar homes i dones en el viatge de convertir-se en pares i  mares té una funció clarament preventiva per a preservar la bona salut psicològica dels nostres infants, futurs adults i membres de la nostra societat.

Promoure una criança concient i respectuosa amb les necessitats de l’infant és bàsic per a fonamentar una bona autoestima en el futur adult, afavorint així les condicions per a que creixi amb força, salut, vitalitat i una sensació interna de seguretat i benestar.

Aquesta cura comença en l’etapa gestacional, posant atenció en les condicions necessàries per a que la família visqui l’embaràs amb satisfacció i relax, continua en el part i el naixement del nounat, protegint aquest intens esdeveniment de canvi i el període sensible que el rodeja, i s’allarga amb els primers anys de criança.

Tots els pares i mares volem el millor per als nostres fills però rebem i sentim tants missatges contradictoris de l’entorn que sovint no sabem per on tirar, ens venen dubtes i/o contrarietats. Ens pesa la pròpia història personal i l a pressió d’una societat poc amable amb les necessitats dels infants i de les noves famílies. En aquest context, requerim recuperar la connexió amb nosaltres mateix@s i rodejar-nos de persones amb qui ens sentim acollits, escoltats, respectats i continguts.

Cuidar-nos per a poder cuidar…un fràgil i gairebé artístic equilibri. Per això t’ofereixo:

Teràpia individual

Acollir una nova vida, criar-la i acompanyar-la en els seu desplegament és un viatge preciós, transformador i sovint, també dur i confrontatiu. Ens remou per dins i ens remou per fora: redescobrir-te en el nou rol, revisar la pròpia infància, redefinir la relació de parella, la relació amb els familiars, la feina, amistats… I tot mentre intentem cuidar un periode preciós i molt sensible en el desenvolupament d’una nova vida.

De vegades, la pròpia dificultat de l’experiència es fa més crua a causa de l’aparició de trastorns com l’ansietat, la depressió, pèrdues… en l’etapa perinatal.

T’acompanyo per a que transitis aquesta etapa amb més lleugeresa i benestar, i per a facilitar-te que trobis els recursos que et facilitin l’equilibri que necessites.

Ioga en la Maternitat

Un espai per a cuidar-te i connectar-te amb tu mateixa i el teu nadó. Atenent-te en cos, ment i emoció per a poder ocupar-te de tu i la nova vida que aculls, acompanyada per altres mares que estan en el mateix camí.

La connexió amb el cos i la respiració ens ajuda a mantenir-nos en el present, un espai on les angoixes, les pors i les “neures” tenen menys espai per a debilitar-nos.

Massatge Infantil

A través del massatge millorem la vivència interna de la maternitat, reforcem el vincle amb el nadó, afinem l’atenció cap a les seves necessitats, trobem una eina d’escolta i expressió del nostre amor i trobem un espai on compartir amb iguals la intensitat de l’experiència.