Teràpia Individual

Estrès, ansietat, angoixa, por, dificultats en les relacions, separacions, sensació de buidor, insatisfacció vital, depressió, pèrdues… o simplement ganes de seguir un procés de creixement personal. Són molts i diversos els motius que poden portar-te a iniciar una teràpia individual.

Què puc esperar de la teràpia?

La teràpia t’ofereix un espai i un temps de recolliment, íntim i segur per a revisar-te, per atendre’t. Portar la mirada cap endins i observar la teva manera de relacionar-te amb tu mateix/a i amb el teu entorn. Posar-hi consciència, atenent les formes, els per a què ho fas així, recuperant les ferides de la pròpia biografia i observant l’esquema de conducta que t’has construït. És quan prenem consciència del que fem que podem, si volem, transformar allò que ha deixat de ser funcional i adaptatiu.

Ho fem a través de la Teràpia Gestalt, un enfocament del treball psicoterapèutic que s’emmarca dins de les Psicoteràpies Humanistes i Existencials que van néixer com a alternativa al psicoanàlisis per un costat, i als corrents conductistes per l’altre. S’ha considerat aquest moviment humanístic-existencial com a la “tercera força de la psicologia“.

Quin acompanyament rebré?

El meu paper és acompanyar-te en el teu propi camí de descoberta, ajudant-te a posar atenció a aspectes que poden passar-te desapercebuts, recolzar-te en el treball de desgranar els pensaments i creences amb els que interpretes les experiències de la vida, els teus automatismes en la conducta, reaccions emocionals, escoltant-te en el llenguatge corporal i emocional. Poso llum allà on hi ha ombres per a que trobis les teves raons, assagis nous recursos i recuperis la capacitat de donar-te suport a tu mateix/a.

Informació pràctica

La durada, freqüència, horaris i preu de les sessions s’acorden a l’inici de la teràpia.

Posa’t en contacte amb mi per a més informació.